El Jovent Republicà enganxinarà el país amb més de 100.000 adhesius per denunciar el judici de l’1-O

Les Joventuts d’Esquerra Republicana han presentat avui a l’antiga presó Model de Barcelona la seva campanya contra el judici als líders independentistes.

Sota el lema “Canviem la història, condemnem l’Estat” volen mobilitzar a tots els joves del país amb un missatge de denuncia “al règim del 78”.

El dia abans del trasllat dels presos, el portaveu del Jovent Republicà, Pau Morales, ha manifestat que “el principal problema del judici no és que sigui una farsa o que es persegueixin idees”, sinó que “rere la toga dels jutges del Tribunal Suprem s’hi amaga el règim del 78”, Tribunal que ha descrit com a “un cau de la ultradreta desacomplexada”. 

Morales ha afirmat que “la democràcia està amenaçada” ja que “a partir d’ara qualsevol manifestant podrà ser acusat de rebel·lió” i per tant que en aquest judici “es jutjarà a tothom”. És en aquest context que les Joventuts d’Esquerra Republicana han presentat una ambiciosa campanya que aprofitarà els prop de 1.500 militants de l’organització que posaran més de 100.000 adhesius, faran desenes murals, mítings i més d’un centenar de paradetes informatives.

Tot plegat per “canviar el rumb del judici” a través d’una “mobilització àmplia i massiva” per aconseguir “l’absolució i la llibertat del país”. En aquest sentit, han anunciat que secundaran la vaga general convocada per la Intersindical el dia que comenci el judici.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Una italiana resident a Barcelona, primer cas de coronavirus a Catalunya

El conflicto de las banderas

Denuncian la falta de medios en los bomberos, lo que podría ser catastrófico