Els universitaris tallen les vies de Sants

Avui dimecres 8 de novembre a les cinc de la tarda els estudiants han tallat les vies de trens de l’estació de Sants de Barcelona en el marc de la vaga general convocada per la plataforma unitària , segons el convocants aquest tall ha estat una demostració més que el govern espanyol no té un control sobre el territori català que en paraules de la portaveu Marta Rosique “quan el poble català ho vol, el país s’atura”.

Aquesta acció ha estat coordinada amb el CDR de Sants i ha aglutinat centenars de persones, la gran majoria universitaris. Aquest gest pretenia trencar amb la normalitat i mostrar solidaritat amb els presos polítics, pel portaveu d’Universitats per la República Jordi Vives “tenim més de mig govern català a la presó, mobilitzar-se és el mínim davant d’aquesta situació”.

Seguiment de la vaga per part de les universitats:

Pel que fa el seguiment de la vaga a les universitats hi ha hagut una aturada total a la UPF, la UdG i la UdL. I una baixa assistència a la UAB (on s’han produït talls a l’AP7), la UB (en què hi ha facultats tancades), la UPC Campus Nord (al campus de Manresa activitat totalment aturada) i a la URV (amb el campus Catalunya tancat).
 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Una italiana resident a Barcelona, primer cas de coronavirus a Catalunya

El conflicto de las banderas

Denuncian la falta de medios en los bomberos, lo que podría ser catastrófico